Weg met die saaie tegels neem een buiten vloerkleed!

  • Geplaatst op
  • Door MIW
  • 2
Weg met die saaie tegels neem een buiten vloerkleed!

Het is al bijna lente en de lente kriebels zijn volop aanwezig alleen de natuur denkt daar anders over. De bladeren zijn nog niet groen en er is nog bijna geen kleur in de tuin of op het terras. En dan liggen daar ook nog van die saaie grijze tegels, dus om de lente wat dichterbij te krijgen is het advies van plasticbuitenkleed.nl om die saaie tegels weg te werken met een kleurrijk buiten vloerkleed van kunststof. In dit artikel laat ik wat leuke en frisse kleuren van de buitenkleden zien.

Weg met die neerslachtige kleuren van de winter, wij willen lente kleuren en een frisse geur in de tuin. Aan het voorjaars geurtje aan de tuin kunnen wij niet veel doen, maar het wat kleurrijker maken is een koud kunstje voor plasticbuitenkleed.nl Wij brengen het voorjaar wat eerder in uw tuin met de kleurrijke kleden in orientaalse of moderne grafische designs. Er zijn verschillende maten en kleuren dus voor een klein terras of een grote tuin kunt u zeker slagen. Hieronder wat kleuren van de buitenkleden om u te inspireren.

Zwart wit buiten vloerkleed


Elk terras heeft een andere afmeting en daardoor ook een ander kleed nodig. De maten van buiten vloerkleden zijn 180x120 cm of 270x180 cm en voor de megagrote terrassen zijn er kleden van 360x270 cm. Dit zijn dan ook de grootste die er te krijgen zijn en elke maat heeft aparte designs in de kleden verwerkt. Zo is er een oosters design, maar ook een chique vloerkleed met grafische prints erin. Zo is er voor elke tuin of terras wel een oplossing om buiten een woonkamer te maken.Denk daarbij aan de andere accessoires zoals uw tuinkussens en kijk welke kleuren je hierbij mooi kunt combineren. Misschien heeft u juist wat meer kleur nodig in de tuin, of juist een rustige kleurencombinatie om het relaxte loungegevoel te krijgen. De zwart met witte variant is tijdloos en hip, maar de grijze is zeker lekker neutraal en een aanrader als u van verandereing houdt.Hieronder wat diverse patronen van de buiten vloerkleden.

Kleurrijke buiten vloerkleden

Reacties

  1. merel wageningen merel wageningen

    Goedendag Janine, bedankt voor uw reactie. De verwachting is dat wij deze in februari weer op voorraad krijgen. vr, gr Merel

  2. Janibe Janibe

    Prachtige kleden bied je aan! Heb je enig idee wanneer buitentapijt Soukh weer beschikbaar komt? Die zouden we graag willen bestellen.
    Hartelijje groet
    Janine

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst
  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden boven de 50 euro!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »