Balkonkleed is een small buitenkleed van plastic.

Home / Balkonkleed

Filter op:
Filter op:
Een balkonkleed neerleggen op uw balkon is een fuitje van een cent dat niet alleen maar u heeft een totaal ander balkon asl daar voren het kleed wat erg smal is en daarom goed geschikt voor het balkon is er in verschillende kleurrijke kleuren . de kleuren en patronen van een balkonkleed zijn er met oosterse sierlijke versieringen maar ook strakke motieven. Het balkonkleed rolt u uit en de saaie betonvloer is weg dan nog wat plantenbakken vullen en de zomer mag beginnen.

Een plastic balkonkleed kopen.

Een plastic balkonkleed kopen is niet een hele uitgave bij plasticbuitenkleed.nl zijn er al buitenvloerkleden vanaf €19,95- en dat zijn de smalle lopers voor op het balkon. ook worden kleden gebruikt voor in de keuken dit omdat het een sfeermaker is en het is makkelijk te reinigen gewoon met een vochtige doek afnemen en klaar wel adviseren wij het balkonkleed uit de regne te houden dit omdat het weer wel de levensduur bepaalend is.

 

Herkomst en materiaal van een balkonkleed.

  • Herkomst: India
  • Materiaal:  Kunstof
Een kunststof Buitenkleed is altijd met een strook katoen afgewerkt. En de kleur is afhankelijk van de gevlochten kunstof rietjes van het balkonkleed.