Betaalmethoden

Bestellen bij plasticbuitenkleed.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. De website van plasticbuitenkleed.nl maakt gebruik van IDEAL en bankoverschrijvingen. 

Bankoverschrijving


Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.
ABN Amro bank Rekeningnummer:621671134  IBAN:NL27ABNA0621671134  BIC:ABNANL2A

IDEAL Logo
iDEAL

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Paypal 

Met een PayPal account kunt u direct betalen voor al uw aankopen zonder dat u persoonlijke informatie over het net hoeft te sturen. PayPal is dus een hele makkelijke en veilige betaalmethode. Om te kunnen betalen met PayPal, moet u zich eenmalig registreren. Dit kunt u het beste doen vóórdat u een aankoop doet. Door u te registreren maakt u uw eigen Paypal betaalrekening aan. Op de PayPal website kunt u heel eenvoudig het tegoed online aanvullen. Het geld is direct beschikbaar voor betalingen of aankopen.PayPal is de veilige, simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld!
Verzend en ontvang online betalingen met PayPal. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een eigen e-mailadres en creditcard!

Betalen met PayPal

Om gebruik te maken van PayPal dient u zich eenmalig in te schrijven met uw e-mailadres en een creditcard. PayPal bewaart deze informatie veilig en vertrouwelijk. Vervolgens kunt u online betalen voor objecten die u op eBay of op andere websites heeft gekocht.

Betalen met creditcard is bij PayPall volledig veilig en betrouwbaar:
PayPal transacties vinden plaats op een veilige SSL-verbinding.
Vetrouwd met uw eigen account.
Voor PayPal betalingen berekenen we een deel van de betaalkosten door. 
Deze extra kosten zijn 1,8% van het totale orderbedrag en worden tijdens het bestellen altijd duidelijk kenbaar gemaakt
Ook betalingsmogelijkheid vanuit het buitenland.
Voor meer informatie kunt u de PayPal website bekijken.

Creditcard

U kunt ook betalen met VISA, Mastercard en American express.

Bankcontact

Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij ook bankcontact aan.

Rembours levering

U kunt er voor kiezen om het pakket onder rembours te laten leveren, hiervoor betaalt u €15 extra.

Bezorgen in Bloemendaal

U kunt als u in de buurt van Bloemendaal woont ook bij verzending aangeven dat u de bestelling wilt laten bezorgen door ons geheel kosteloos!
Dit geven wij als extra service.
U kunt dan ook contant betalen aan de deur.

Vriendelijke groet plasticbuitenkleed.nl 

Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst
  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden boven de 50 euro!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »