Verzenden & retourneren

Verzending:

Verzending van artikelen geschiedt dezelfde dag nog indien de klant voor 10:00 op werkdagen besteld en indien het artikel op voorraad is nadat het totaalbedrag is ontvangen door plasticbuitenkleed, tenzij anders overeengekomen.
Wij verzenden met postnl of DPD.
U ontvangt van ons zodra het pakket wordt verzonden een track en trace code zodat u op de site van post door middel van de code en uw postcode in te vullen uw pakket kunt volgen.
Alle pakketten worden verzekerd opgestuurd tot €500 tegen schade en diefstal.
U dient de postbode een handtekening te geven voor ontvangst van het pakket.


Verzendkosten Nederland:

Alle pakketten worden bij ons verzekerd en aangetekend opgestuurd via Postnl voor € 4,95-binnen Nederland,Duitsland en België.
Voor pakketpost tot 30 kilo waarbij de orderkosten boven de €50 bedragen, zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland en België.
Alle pakketten zijn tot 500 euro verzekerd tegen schade of diefstal.

Rembours verzending

U kunt ook onder rembours uw pakket laten verzenden, wij rekenen daar €15 euro per pakket extra voor. 

Verzendkosten Frankrijk:

Verzendkosten naar Frankrijk bedragen €7,95 per pakket en versturen wij verzekerd met Postnl.

Verzendkosten 
België:

Verzendkosten naar België bedragen € 3,95- per pakket en versturen wij verzekerd met Postnl.
Dit tarief geld alleen bij besteding onder de €50,-

Verzendkosten Luxemburg:

Verzendkosten naar Luxemburg bedragen € 4,95 per pakket en versturen wij verzekerd met Postnl.

Verzendkosten Slowakije en Spanje:

Verzendkosten naar Spanje en Slowakije bedragen €14,95 per pakket en versturen wij verzekerd met Postnl.

Verzendkosten Duitsland:

Verzendkosten naar Duitsland bedragen €3,95 per pakket en versturen wij verzekerd met Postnl Dit tarief geld alleen bij besteding onder de €50,-

Verzendkosten Zweden en Italië:

Verzendkosten naar Zweden en Italië bedragen €13,95 per pakket en versturen wij verzekerd met Postnl.


Retourneren:
Mocht u, ondanks onze zorg, geleverde artikelen willen retourneren, dan vindt restitutie alleen plaats als de retourzending vooraf binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar is gemaakt.

U hoeft geen mail met goedkeuring terug te krijgen, alleen fijn dat wij geïnformeerd zijn .U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Bij elk postkantoor kunt u het pakket retourneren. U betaald dan voor de retourzending bij het postkantoor en u krijgt een tracking code en een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat u een mail van ons heeft ontvangen dat het retour is ontvangen door ons. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouradres:
Plastic Buitenkleed
Spieringweg 1006 Bij
2136LL Zwaanshoek

Let op! Voeg altijd het herroepingsformulier toe bij het artikel, zodat duidelijk is voor het personeel in het magazijn van wie het pakket afkomstig is. Deze kunt u hier downloaden. Kunt u deze niet downloaden, schrijf dan een briefje met daarop uw naam, order nummer en of u wilt ruilen of retourneren en voeg deze bij het artikel.

Graag het artikel weer verpakken tegen eventuele schade, u moet hiervoor de verpakking gebruiken die wij er zelf ook voor gebruikt hebben. Het retour formulier kunt u downloaden door op deze link te klikken.

Enkele tips voordat u het product retour stuurt.

  • De producten mogen bekeken en beoordeeld worden.
  • Wanneer wij zien dat het product meer dan alleen bekeken en beoordeeld is, oftewel intensief gebruikt is, zullen wij contact met u opnemen om tot een oplossing te komen.
  • Bewaar de producten niet in een rokerige ruimte en/of in een keuken. Wij kunnen kosten in rekening brengen bij producten met een sterke rook-, parfum- of etensgeur. De producten kunnen wij dan niet meer verkopen.
  • Alle geretourneerde producten dienen in een normale en goede staat naar ons verstuurd te worden, indien mogelijk in de originele verpakking incl. alle labels.


Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestigingsmail en ontvangt u uw geld van het artikel minus de retourverzendkosten terug.
Indien u met paypall heeft betaald worden deze onkosten niet gecrediteerd, dit omdat dit kosten zijn voor de service van paypall.

De klant kan per post artikelen retourneren. 

Verzendkosten van de te retourneren goederen komen voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.
Wij raden aan om het verzekerd tegen schade en diefstal retour te sturen, maar is uiteraard niet verplicht.

Schade bij aflevering:
Indien iets beschadigd bij u aankomt moet u dit direct na ontvangst van uw bestelling melden via [email protected]. Wij vragen u ook een foto van het beschadigde artikel te maken en aan ons te mailen voordat u het retourneert. Nadat wij het beschadigde artikel hebben terugontvangen zullen wij u een nieuw exemplaar toesturen indien het artikel nog leverbaar is.

Ruilen:
U heeft bij ons de mogelijkheid om een artikel te ruilen dan kunt u dit binnen 14 werkdagen na ontvangst kenbaar maken.
De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. 

Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst
  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden boven de 50 euro!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »