Privacy Policy

Privacyverklaring Plastic Buitenkleed

Plastic Buitenkleed verkoopt huis en tuin inrichting en decoratie via https://www.plasticbuitenkleed.nl en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59472340.

Plastic Buitenkleed

Zuster Constancelaantje 5

2061DH Bloemendaal

Telefoon: +31-(0)23-5747596
E-mail: info@plasticbuitenkleed.nl

 

Hoe komen mijn gegevens bij Plastic Buitenkleed terecht?
Uw gegevens kunnen bij ons terecht komen als u op onze website een klant-account aanmaakt, een bestelling plaatst (met of zonder klantaccount), zich inschrijft voor de nieuwsbrief, een telefonische bestelling plaatst of een contactformulier op de website gebruikt.

Gegevens die u invult op onze website tijdens het plaatsen van een bestelling of het versturen van een bericht via de contactpagina worden verwerkt door Lightspeed. Lightspeed is de naam van de webwinkelsoftware die wij gebruiken.

Lightspeed zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld tijdens dit proces standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding; het zogenaamde groene slotje in de adresbalk van uw browser.

 

Welke gegevens heeft Plastic Buitenkleed van mij nodig?
Als u bij ons een bestelling plaatst hebben we hiervoor uw naam, adres, woonplaats, e-mail en telefoonnummer nodig. Uw adresgegevens hebben wij nodig om te weten waar wij uw bestelling naartoe moeten sturen. Uw e-mailadres is nodig om u een bevestiging te kunnen sturen van de bestelling die u gedaan heeft en om u een bevestiging te sturen dat de betaling gelukt is. Uw telefoonnummer is nodig om contact met u op te kunnen nemen voor het geval er iets niet in orde is en uw e-mailadres onjuist is opgegeven.

 

Ik heb een review geschreven op Plastic Buitenkleed. Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Als u besluit een recensie of review te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Deze gegevens blijven zichtbaar in het systeem en op de website, totdat u een verzoek indient met de vraag deze te verwijderen.

We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

 

Ik heb meegedaan aan een prijsvraag. Wat doet Plastic Buitenkleed met mijn gegevens?
Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Als de prijsvraag is verlopen worden de verzamelde gegevens vernietigd.

 

Worden mijn gegevens veilig bewaard?
Alle systemen die wij gebruiken zijn voorzien van encryptie (versleuteling) met wachtwoorden die gekoppeld zijn aan unieke gebruikers. De wachtwoorden die wij gebruiken om in de systemen in te loggen worden regelmatig vervangen.

 

Ik wil weten welke gegevens Plastic Buitenkleed van mij heeft.
U heeft het recht om in te zien welke gegevens wij van u in onze systemen hebben staan. U kunt dit aan ons vragen via telefoon, brief post of e-mail. U ontvangt dan een overzicht met welke gegevens wij van u hebben bewaard.

 

Ik wil mijn gegevens wijzigen
U heeft het recht om de gegevens die wij van u hebben bewaard te laten aanpassen door ons. U kunt dit aan ons vragen via telefoon, brief post of e-mail. Wij passen uw gegevens direct aan. Als u een klant-account heeft aangemaakt kunt u uw gegevens zelf wijzigen door in te loggen op onze website.

 

Ik wil dat u mijn gegevens overdraagt aan een ander bedrijf of instelling.
U hebt het recht om uw gegevens die in onze systemen staan door te geven aan een ander bedrijf of instantie. Het betreffende bedrijf of instantie ontvangt dan een kopie van uw gegevens die bij ons bekend zijn. U kunt dit aan ons vragen via telefoon, brief post of e-mail. Dit verzoek wordt direct uitgevoerd.

 

Waar worden mijn gegevens bewaard?
De opgegeven gegevens worden bewaard in onze webwinkelsoftware (hier zijn de bestelde producten en uw gegevens zichtbaar), in onze boekhoudsoftware (voor de betalingen en belastingen), in onze e-mailsystemen.

 

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?
Per 28 mei 2018 geldt het volgende:

  • Klant-account: Heeft u een klant-account met wachtwoord aangemaakt tijdens het bestellen? Dan bewaren wij uw gegevens tot u ze weer nodig heeft.
  • Bestellen zonder klantaccount: Heeft u geen account aangemaakt? Uw gegevens worden na 185 dagen verwijderd uit ons systeem.
  • Nieuwsbrief: Heeft u zich opgegeven voor de nieuwsbrief? Uw naam en e-mailadres worden bewaard en gebruikt om u wekelijks een nieuwsbrief te sturen. Als u hier geen behoefte meer aan heeft kunt u zich afmelden door onder in de nieuwsbrief op “afmelden” te klikken. U bent dan direct uitgeschreven.
  • Boekhoudsoftware: Uw gegevens (naam, adres, bestelwaarde en BTW) die vastgelegd worden in onze boekhoudsoftware ten behoeve van de Belastingdienst worden 7 jaar bewaard.
  • E-mail: Uw gegevens, of een deel van uw gegevens komen misschien ook voor in onze e-mailsystemen. Deze gegevens worden gearchiveerd en versleuteld bewaard om naderhand correspondentie terug te kunnen zoeken mocht u bijvoorbeeld een vraag hebben over uw eerdere bestelling. Als u deze gegevens uit ons systeem verwijderd wilt hebben kunt u dat aangeven middels een telefoontje, een brief per post of een e-mail. Wij verwijderen uw gegevens dan direct.

 

Waarom worden mijn gegevens 185 dagen bewaard?
Dit is nodig om in het geval van garantie of omruilingen uw bestelling bij de hand te hebben zodat wij u hiermee van dienst kunnen zijn. na 185 dagen worden uw gegevens verwijderd of geanonimiseerd.

 

Wie mogen mijn gegevens inzien en bewerken?
Alleen de medewerkers van Plastic Buitenkleed mogen uw gegevens inzien en bewerken.

 

Ik wil niet dat mijn gegevens bewaard worden.
U heeft het recht ons te vragen al uw gegevens te verwijderen. Dat kan via e-mail, brief post of telefoon. Wij verwijderen op uw verzoek direct (in ieder geval binnen 24 uur) alle data van u die in onze systemen staat, met uitzondering van de gegevens die op uw factuur in onze boekhoudsoftware staan ten behoeve van de Belastingdienst. Deze worden na 7 jaar verwijderd.

 

Ik heb toestemming gegeven om mijn gegevens te bewaren, maar ik zie hier van af.
U heeft ten allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken en ons te verzoeken uw gegevens te verwijderen. Dat kan via brief post, e-mail of telefoon. Wij verwijderen op uw verzoek direct (in ieder geval binnen 24 uur) alle data van u die in onze systemen staat, met uitzondering van de gegevens die op uw factuur in onze boekhoudsoftware staan ten behoeve van de Belastingdienst. Deze worden na 7 jaar verwijderd.

 

Ik heb een klacht over mijn persoonsgegevens.
Als er iets niet goed is gegaan met betrekking tot uw persoonsgegevens dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens. Natuurlijk proberen wij in eerste instantie uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Bel ons op of stuur ons een e-mail en vertel ons uw probleem, we helpen u hier graag mee.

 

Ben ik verplicht om mijn gegevens te geven?
Het is geen verplichting om uw gegevens aan ons te geven. Echter, de koopovereenkomst tussen u en Plastic Buitenkleed eist dat gegevens zoals naam, adres, woonplaats, e-mail en telefoonnummer nodig zijn om uw bestelling te verwerken en op te sturen.

Als u bij ons een bestelling plaatst en u wilt geen gegevens achterlaten of u gebruikt fictieve gegevens, dan zullen wij uw bestelling annuleren en vervalt de koopovereenkomst.

 

Koppelt Plastic Buitenkleed mijn gegevens aan andere systemen?
Wij bewaren en koppelen geen gegevens van u op andere plekken dan in onze webwinkelsoftware, onze boekhoudsoftware, de nieuwsbrief software (indien van toepassing), e-mailsystemen. Uw gegevens zullen nooit worden uitgeleend of worden verkocht aan derden.

 

Cookies

 

Wat is een cookie?
Een cookie is de benaming van een klein bestandje dat onze webserver aan uw browser geeft zodra u onze website bezoekt. Als deze browsen een andere keer weer komt, herkent onze server uw browser. Dit maakt het mogelijk om andere inhoud weer te geven op onze website dan de eerste keer dat de browser ons bezocht, zodat mogelijk niet twee keer hetzelfde wordt getoont.

 

Zijn cookies schadelijk?
Nee. Een cookie (een bestandje) staat gewoon op uw computer en doet verder niets.

 

Plaatst Plastic Buitenkleed een cookie op mijn computer?
Als u door onze website bladert ontvangt u van ons een cookie. Dit kunt u wijzigen door hier of onderaan de pagina op "beheren" te klikken.

 

Waarom gebruikt Plastic Buitenkleed cookies?
Plastic Buitenkleed gebruikt Google Analytics om het gebruik van onze websites te analyseren zodat we functionaliteiten kunnen aanpassen voor een betere gebruikerservaring. De gegevens die in Google Analytics staan zijn anoniem en niet te traceren naar een gebruiker.

Ook gebruiken we cookies van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken zodat u makkelijk producten kunt delen met vrienden of familie.

 

Weet Plastic Buitenkleed wie ik ben door de cookies?
Door het gebruik van cookies weten wij niet wie u bent, hoe u heet, waar u woont of wat uw andere persoonlijke gegevens zijn.

 

Wat weet Plastic Buitenkleed wel door de cookies?
Wij weten iets over de browser die gebruikt wordt om onze website te bezoeken en hoeveel pagina’s er zijn bezocht en bijvoorbeeld welke pagina’s populair zijn.

 

Privacybeleid

(Met ingang van 28 mei 2018:) Uw gegevens worden gewist na 185 dagen, tenzij u een klant-account heeft aangemaakt, of de nieuwsbrief ontvangt. De administratie (waar uw factuur in verwerkt is) wordt verplicht 7 jaar bewaard, daarna vernietigd.

Plastic Buitenkleed registreert alleen noodzakelijke gegevens zoals: naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn nodig om u te registreren als klant en om uw bestelling correct te kunnen verwerken.

 

Beveiligingsbeleid

Tijdens het bestellen op onze website is de verbinding tussen u en ons versleuteld door middel van een SSL verbinding. Dit zorgt er voor dat niemand anders de gegevens te zien krijgt die u over het internet naar ons stuurt.
Alle gegevens van u in onze systemen zijn versleuteld opgeslagen en alleen toegankelijk via versleutelde verbindingen waarbij gebruikers unieke wachtwoorden gebruiken. De wachtwoorden worden regelmatig vervangen.

 

Datalek-beleid

Indien er sprake is van een lek (iemand is ongeoorloofd in staat geweest persoonsgegevens in te zien en/of te stelen en/of te wijzigen en/of te verwijderen) worden onder andere de volgende maatregelen genomen:

  • Plastic Buitenkleed doet melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens
  • Plastic Buitenkleed meldt de betrokken partijen welke data gelekt is, hoe dat heeft kunnen gebeuren en waar dat is gebeurd
  • alle wachtwoorden en gebruikersnamen van gebruikers van onze systemen zullen worden aangepast

 

Betrokkenen-beleid

U heeft ten allen tijde het recht op inzage, wijziging, verwijdering, rectificatie of portering (doorgeven) van de gegevens die wij van u in onze systemen hebben staan. Neem hiervoor contact op via telefoon, e-mail of brief.

Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst
  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden boven de 50 euro!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »